ST. Jacobs Bacon

 

ST. Jacobs Bacon

Een bekende BBQ-filosoof zei eens: ‘Bacon makes everything better.’ Dat kunnen we alleen maar beamen. het geldt in ieder geval zeker voor deze coquille.

Porties 4 Personen

Ingrediënten

Wat heb je nodig

  • 16 coquilles
  • 16 plakjes ontbijtspek
  • gesmolten boter, ghee of olie, om in te smeren
  • zout en versgemalen zwarte peper, naar smaak

Verder nodig

  • 4 Spiezen

Bereiding

  1. FIRE UP THE BASTARD

    Steek de Bastard aan tot 200 graden, direct.

  2. HOW TO COOK

    Spoel de coquilles af onder koud water en dep ze droog. Wikkel de plakjes spek om de coquilles heen, zorg ervoor dat een gedeelte dubbel is omwikkeld, en spies de coquilles samen.

    Wrijf de coquilles in met de gesmolten boter, ghee of olie en plaats ze op het rooster van The Bastard. Gril elke kant ongeveer 2 minuten.