Levering & Retour
Bestellen bij www.kookgek.nl is snel, eenvoudig en veilig. Elke bestelling op wordt binnen 1 á 2 werkendagen bezorgd. Ondanks dat alle bestellingen op tijd worden verwerkt, kan het transport wegens alle corona maatregelen soms wat vertraging hebben. Bij vooruitbetaling per bank wordt uw bestelling verzonden zodra deze is bijgeschreven op onze rekening.

Je bestelling wordt verzonden met PostNL, via pakketpost of per Cityline Logistics koerier. Na uw bestelling ontvang je een bevestiging met ordernummer en alle benodigde gegevens. Zodra je bestelling verwerkt is krijg je een bevestiging en zal je bestelling doorgaans de volgende dag bezorgd worden. Wanneer je op het moment van bezorging niet thuis bent, komt de bezorger de volgende dag nog een keer langs.

Mocht je onverhoopt ook de tweede keer niet aanwezig zijn, dan kun je het pakket afhalen op het dichtstbijzijnde postkantoor. De bezorger laat in beide gevallen een briefje achter in de brievenbus. In sommige gevallen geeft de bezorger het pakket aan de buren af en laat dan ook een briefje achter in de brievenbus.

Betaal- en verzendmethode:

 

 

 

 


De getoonde tarieven en aanbiedingen

Tarieven getoond op de website zijn onder voorbehoud. Door (technische) fouten kunnen deze afwijken van de werkelijke tarieven. Hier zijn geen rechten aan te ontlenen. Tarieven kunnen wijzigen, hiermee vervallen eerder getoonde tarieven. Sommige offertes en prijsberekeningen op de website worden automatisch gegenereerd. Deze kunnen fouten bevatten en zijn onder voorbehoud. Aanbiedingen en advertenties welke elders gepubliceerd worden kunnen afwijken van de werkelijke aanbieding. Kookgek behoudt zich alle rechten voor om tarieven en aanbiedingen tussentijds te kunnen wijzigen.

Disclaimer website Kookgek
Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Kookgek is echter niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de hierin aangeboden informatie. Aan de inhoud van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt.

Retour
Zijn de artikelen niet naar verwachting of wilt u liever wat anders uit onze shop? Dat kan uiteraard voorkomen en is bij ons gelukkig geen probleem.
Binnen 14 dagen kunt u uw aankoop retourneren in de originele verpakking. Indien er geen sprake is van garantie en het product is onbeschadigd retour in de originele verpakking, krijt u het aankoopbedrag retour minus de verzendkosten van € 4,95 voor normale pakketten of € 45,- voor palletzendingen.

Je kunt je retour aanmelden via klantenservice@kookgek.nl
Vermeld je ordernummer even in het onderwerp!

Retouradres:

Kookgek.nl
Eindsestraat 37 A
5105 AA Dongen
Nederland

T: +31 (0)162-310030
E: klantenservice@kookgek.nl

Zodra wij de retourzending hebben ontvangen wordt deze verwerkt en de terugbetaling in werking gezet.